Επιτυχία βασισμένη σε αξίες
Ως διεθνής επιχείρηση φέρουμε ευθύνη - όχι μόνο για ένα οικονομικά αποδοτικό αποτέλεσμα. Η βάση για τις καθημερινές συναλλαγές μας είναι οι απλές ενέργειες με προσανατολισμό στον πελάτη, η υπεύθυνη χρήση των πόρων καθώς και η συναναστροφή με αμοιβαίο σεβασμό με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εταίρους μας. Οι αξίες αυτές ορίζονται στις εταιρικές μας αρχές καθώς και στον κώδικα δεοντολογίας.

Στην καθημερινή εργασία μας λειτουργούμε με οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα. Ενδεικτικά, η Proton διακρίθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά ως κορυφαίος Εργοδότης σε Ελλάδα και Ευρώπη από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers» και για 3η συνεχή χρονιά στις «The Most Sustainable Companies in Greece».

Ανεξάρτητα από το αν οι συνεργάτες μας εργάζονται στα κεντρικά γραφεία μας, σε κέντρα logistics ή στα καταστήματά μας, όλοι μοιράζονται τις ίδιες αξίες, καθώς και το κίνητρο, να κάνουν τη Proton κάθε ημέρα ακόμα καλύτερη. 

Παρέχουμε στους συνεργάτες μας σύντομες διαδικασίες λήψης αποφάσεων και ένα πολλά υποσχόμενο επιχειρηματικό μοντέλο. Η εμπιστοσύνη στη συνεργασία, η δικαιοσύνη και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Σύμφωνα με το πρότυπο διοίκησής μας, τα στελέχη μας συνάπτουν δεσμευτικές συμφωνίες και εργάζονται για την ανάπτυξη διαχείρισης ταλέντου του ανθρώπινου δυναμικού. Θα βρείτε το διοικητικό μας πρότυπο εδώ.

    Βραβευμένη επιχείρηση
Αναλαμβάνουμε την οικονομική, κοινωνική και οικολογική ευθύνη και εργαζόμαστε κάθε ημέρα για να εξελίξουμε περαιτέρω το επιχειρηματικό μοντέλο μας και να κάνουμε βιώσιμη την επιχείρησή μας για το μέλλον. Αυτό αποδεικνύεται από τα βραβεία και τις διακρίσεις που έχουμε αποκομίσει, είτε ως εργοδότης είτε για τη βιωσιμότητα και την εταιρική κοινωνική ευθύνη (CSR). Το γεγονός ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις επιβεβαιώνεται και από την ευρωπαϊκή διάκριση για τη Proton «Retailer of the Year Europe 2018-2019», ξεχωρίζοντας ως η αγαπημένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ των καταναλωτών στην Ευρώπη.

Στη Proton Ελλάς η ποιότητα γράφεται με κεφαλαία γράμματα. Αυτό επιβεβαιώνεται από διακεκριμένα βραβεία για όλα τα είδη μας. Είμαστε υπερήφανοι για παράδειγμα για τις 6 βραβευμένες ετικέτες ελληνικών κρασιών μας. Τα αποτελέσματα ανεξάρτητων ελέγχων αποδεικνύουν ότι τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της Proton συχνά είναι καλύτερες από το αντίστοιχο επώνυμο προϊόν. 
Πίσω στην Κορυφή